Simptomi crne magije

Na delovanje crne magije možemo gledati kao na neku vrstu zloćudnog tumora, koji polako ali sigurno narušava zdravlje i ostale delove života kod ljudi. Neka od potencijalnih i najučestalijih dejstava ispoljava se kroz nervozu, nesanicu, iznenađujuć osećaj straha, a može da dovede i do osećaja potpunog beznađa, emotivnog i zdravstvenog kraha, a ponekad i u situacije iz kojih nema izlaza.

 

Ljubomora

Iz dugogodišnje prakse bavljenja magijom i skidanjem iste, može se zaključiti da nepoznati ljudi ne rade magiju drugim ljudima koje ne poznaju. Ovo zapravo oktriva činjenicu da je uglavnom u svim slučajevima to neko blizak nama, iz našeg bliskog okruženja, porodice, prijatelja… Neki od najčešćih motiva jeste ljubomora, jer ‘’šta je gore od toga kada je neko uspešan i zadovoljan u životu i ide mu bolje nego većini ljudi’’. Ovo predstavlja jedan od razloga da postane predmet nečije ljubomore i zlobe i na taj način i potencijalna meta crne magije. Nije nemoguće da se desilo da se za nekog pričalo kako se velikom brzinom iz dobrog i blagoslovenog života strmoglavo survao u bedu, siromaštvo, da se iznenadno razveo ili pak ostao bez krova nad glavom.

Simptomi

Kada se neko nađe pod dejstvom crne magije, njegovo lice deluje kao da je tamno-sivo, ne može izravno gledati drugim ljudima u oči i često će skretati pogled, a moguće je da će izbegavati i sopstveni odraz u ogledalu. Takođe ove osobe mogu patiti od nesanice i imati noćne more, sanjati groblja, mrtve.. Bezvoljnost u dnevnim aktivnostima, demotivisanost da se nešto radi, gubljenje volje, snage i raspoloženja, nespretnost, uglavnom su još neke od odlika dejstava crne magije. Sve ovo prate događaji koji iz kojih slede iznenadni gubitci, svađe, i lošeg stanja u porodici i kući. Otežano kretanje i osećaj poteškoće, kao da se neko olovo nalazi u nogama i otežava kretanje, kao i brzo zamaranje pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ono što rezultira kao jedan od krajnjih dometa crne magije su suicidne misli i intencije da osoba pokuša da izvrši samoubistvo Magija je ponekad odlično rešenje ukoliko želimo da postignemo nešto a nismo u potpunosti sigurni u sebe, pa želimo malo da pripomognemo sebi pri ostvarenju nekog cilja. Ali najpre treba imati vere u Boga i u pozitivne stvari, jer samo tako možemo živeti u blagostanju i biti ispunjeni u životu.