SEKSUALNA MAGIJA

U narednim redovima teksta upoznaćete mnoga svojstva i delovanje seksualne magije, kao i neke njene rituale. Pre svega, poenta ovih informacija jeste da Vas oslobodi od blokada koje koče protok seksualne energije u Vašem životu.

 

Delovanje

Seksualna magija deluje isključivo na fizički izgled i fizičku atraktivnost, ona ne deluje na ljudske emocije, kao što joj i samo ime govori. Ova magija ima za cilj da poveća učestalost seksualnih aktivnosti kod Vas ili da ponovo oživi vatru između partnera ili supružnika kada ona vremenom umine. Ukratko rečeno, osećaj seksualne poželjnosti kod partnera ili obrnuto, rešava se seksualnom magijom i njenim ritualima.

Libido

Današnji tempo života je pun stresa, što na poslu, što u našim privatnim životima. Od brzog života se umaramo pa smo često i bezvoljni, a tada nam opada libido, odnosno seksualna energija. Da bismo povratili seksualni apetit najbolje je da se okrenemo prirodi, jer njena moć je beskrajna. Postoje razne namirnice za koje se veruje da pomažu podizanju seksualne energije a to su med i osrasi, čokolada, ljute papričice… Magija je ponekad odlično rešenje ukoliko želimo da postignemo nešto a nismo u potpunosti sigurni u sebe, pa želimo malo da pripomognemo sebi pri ostvarenju nekog cilja. Ali najpre treba imati vere u Boga i u pozitivne stvari, jer samo tako možemo živeti u blagostanju i biti ispunjeni u životu.